BLOG

Vítejte na blogu terapie s Míšou. Najdete zde články, které pro Vás mohou být nejen zdrojem informací, ale i dalším vodítkem,
zda jsou pro Vás mé služby vhodné a jestli Vám můj "styl" sedne. 

Doporučuji článek o mnou nejčastěji využívaných technikách.

O sebevědomí toho už bylo řečeno tolik...a co z toho praktikujete? Máte se rádi? Máš se ráda? Máš se rád? Jak to poznat? Jak o sobě přemýšlím? Čemu věřím, to žiju! Takže věřím-li si, žiju své pravé já! Žiješ svůj život?

Každý klient je originál a přichází s vlastním unikátním příběhem. Všichni máme své tíživé otázky a problémy, které aktuálně řešíme. Lze mezi nimi najít pojítko? Odpověď zní ANO.

Jsi na tom opravdu až tak špatně, aby byla nutná návštěva terapeuta či kouče? Nebudeš ho obtěžovat? Dokáže ti terapeut vůbec pomoci? Na tyto otázky dostaneš odpověď v tomto článku.

Máš obavy z toho, co tě při terapii se mnou čeká a nemine? Každé takové setkání je samozřejmě jiné a přizpůsobené individuálním potřebám klienta, ale techniky, které využívám, jsou univerzální. V tomto článku ti je představím.

Oslovení Michaelo mi vždy přišlo moc dlouhé a zároveň tvrdé. Snad i touha zachovat si dětskou hravost mi dovoluje nechat se s radostí oslovovat Míšo i v dospělosti. Chceš se dozvědět celý můj příběh než jen to, jak se jmenuji a jak mi tedy můžeš říkat? Čti dál...